Welke diensten bieden wij aan?

  • Implementatie

    Kosten besparen kan door F&B software is het kloppende hart van een succesvol restaurant of foodservicebedrijf. Het verbindt ePOS-systemen, leverancier bestel portals, personeelsplanning en keuken software tot één geïntegreerd systeem. Dit biedt managers, eigenaren en chefkoks diepgaand inzicht in Marge, omzet, kostenstromen en voorraadbeheer.

    Wij helpen bij de implementatie, zorgen voor een soepele integratie in uw bedrijfsvoering en trainen uw personeel om het systeem optimaal te benutten. Dit leidt tot zero waste, efficiëntere processen en maximale winstgevendheid.

  • Actuele inkoop prijs monitoring

    Wij vergelijken de prijzen met wat je  zou betalen bij een hoop andere leveranciers. Zo weet je altijd of de prijzen die je betaalt markt conform zijn.  Of dat je misschien naar een ander wilt?  De keuze is aan  jou!  

  • Beste inkoop deals

    Door nauw contact met onze klanten. Heeft factorwinst  goede inzage in de beste inkoop deals bij verschillende leveranciers.

    Factorwinst luistert naar individuele voorkeuren qua servies, leverdagen etc.

    Laten we samen uitzoeken wat de beste deal is voor jou! 

  • Menukaart- Calculatie

    De chef verzint de gerechten, en levert ons de recepturen. Wij zorgen  vervolgens voor de calculaties zo als je ze graag wilt hebben. Hierdoor bij elke menukaart strakke prijzen.  Kostprijsberekeningen maken snel inzichtelijk of gerechten of menu’s nog wel de benodigde winst opbrengen om alle kosten mee te dekken. Een goed keukenmanagementsysteem maakt dit realtime inzichtelijk zodat je nooit meer winst hoeft te verliezen. Wilt je tips hoe? Wij helpen je graag.

  • Menu engineering

    Wij meten de prestaties van de gerechten op basis van Bruto winst, marge & percentage ten opzichte van de verkoop aantallen. 


    We geven u overzichtelijke data.

    Zo dat u kunt ondernemen!


    De sleutel tot winstgevende gerechten is. Overzichtelijke data.

  • Inzicht

     Focussen op waar de passie lig tevredenheid van de gast! 


    Terwijl jij doet waar de passie ligt, zorgen wij dat de backoffice op orde is. Geheel naar eigen keuze kan dat dagelijks, wekelijks of maandelijks.


    Snelle en efficiënte informatie aangeleverd zoals  ; 

    verkoopanalyse , prijswijzigingen,  en diverse andere rapportages. 


    Transparant en eerlijk! 

  • HACCP

    Het opzetten van een digitale taakregistratie van uw HACCP gegevens. 

    Hierbij zullen we een onderscheid maken in de verplichte en aanbevolen onderdelen met altijd het oogpunt op werkbaarheid voor de medewerkers. 


    Het digitaal verwerken van deze belangrijke onderdelen, zorgt voor transparantie en de mogelijkheid om dit zelfs  op afstand te monitoren. 

  • Kassa inrichting

    Tijd is geld ! 

    De juiste indeling van producten in de kassa  kan veel tijd schelen  bij het opnemen van bestellingen. Tijd die weer besteedt kan worden aan de gast. 


    Maar hoe deel je dit nou efficiënt in ? Door onze ervaring en door gebruik te maken van de data uit het bedrijf kunnen we de  kassa geheel persoonlijk inrichten. 

    Ben jij klaar om eens te kijken naar verbeteringen ? 

  • Menukaart concept

    Een goede menukaart is in de eerste plaats lekker!

     Iets waar je als chef achter staat en bij  de horecazaak past. Maar er zijn meer voorwaarden waar een goede menukaart aan moet voldoen 

    wil het werkbaar zijn  en geld opleveren.  Denk aan routing in de keuken  , MEP, workload verdelen onder de koks, indeling en prijs. 


    Elke horecazaak heeft een geheel eigen stijl en expertise. We denken dan ook heel graag mee over een menukaart concept dat past bij jou  en je team !

  • Routing

    Wanneer we praten over routing , hebben we het over de indeling van de keuken zo efficiënt mogelijk maken. Dit creëert  de optimale situatie om de gerechten veilig, snel en kostenbesparend  bij de gast te serveren. Daarnaast kan de juiste routing bijdragen  aan werkgeluk  en  een vermindering in personeelskosten. 

  • Cocktails - Wine kaarten

    Welke cocktail of wijn verkoopt het beste? 

    Maar is dat ook de cocktail waar  het meest aan wordt verdiend  ? 

    Door een  analyse van de verkoopgegevens en  de  menukaart, kunnen we  advies geven over een optimaal drankverkoop. 


    Laat geen geld liggen!!

  • Algemeen Advies & Trainingen

    Heeft u een onafhankelijke mening nodig? Zonder oordeel maar wel onderbouwd met veel ervaring en kennis !

    Daag ons uit, wij denken graag mee. 


    De  Factorwinst trainingen zijn zowel online als op locatie te  volgen en zullen geheel op maat gemaakt worden. 

Veel gestelde vragen

Wij werken met

  • dish
  • Booq
  • lightspeed
  • inone
  • 3Spos